Vodeća agencija za posredovanje u prometu nekretnina. Specijalizovani smo za prodaju i najam nekretnina na području Kantona Sarajevo. Agenciju vodi Faris Hadžiibrahimović , mag.oec., poznat kao veoma uporna i energična osoba.

Zahvaljujući viziji, našem znanju, profesionalnom pristupu i upornošću, mi se razvijamo i rastemo kao agencija čija je svrha klijentima pružiti pouzdanog partnera u kupoprodaji i najmu nekretnina. Već više od 10 godine pomažemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova i uspješno prodaju svoje nekretnine. Naš stručni tim agenata i saradnika koristi najbolje alate i ulaže maksimalan trud da bi ostvarili našu misiju. Zadovoljstvo i sigurnost klijenta naši su prioriteti, što potvrđuju naši klijenti. Svakodnevno ulažemo u edukaciju svakog agenta, ali i svih sudionika na tržištu nekretnina kroz naš marketing. Ako ste odlučili kupiti ili prodati nekretninu u Sarajevu, ili o tome razmišljate, kontaktirajte nas kako bi Vas informisali, zaštitili i za Vas dogovorili najbolje uslove kupoprodaje vase trenutne ili buduće nekretnine….

Agencija za nekretnine NN Nekretnine također je potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretninama.

Oduvijek smo bili fokusirani na obrazovanje i stručno usavršavanje cijeloga tima, te smo danas poznavatelji svih trendova koji oblikuju tržište nekretnina.

Synergy d.o.o
www.nn-nekretnine.ba
Ismeta Mujezinovića 16, Sarajevo

ID broj: 42000040610000
Mjesto upisa: Općinsi sud Sarajevo

Transakcijski račun:
Raiffeisen Bank dd Bosna I Hercegovina
1610-0000-2431-0054