Bazirano na preporukama i povjerenju

Kupovina, prodaja ili najam nekretnine je složen i ponekad stresan proces, ali pravi agent može to učiniti dosta lakšim I jednostavnijim procesom. Vaše NN Nekretnine rade za vas i radit će naporno da pomogne u pronalaženju onoga što tražite…

NN Nekretnine jedan je od vodećih posrednika u prometu nekretninama na tržištu Kantona Sarajevo te čini ovaj brend prepoznatljivim.

Već dugi niz godina rad s ljudima predstavlja nam zadovoljstvo, a cilj nam je profesionalno i odgovorno obavljanje poslova posredovanja u prometu nekretninama, što Vam može potvrditi i cijeli niz naših zadovoljnih klijenata.

Okupili smo tim profesionalaca koji će Vam pomoći da u najkraćem roku prodate/iznajmite ili pronađete nekretninu koja Vam odgovara uz stručnu pomoć i pravnu sigurnost prilikom finaliziranja posla vezanog za sam proces kuporpodaje ili najma.

Dokumentacija svih nekretnina iz naše ponude detaljno je provjerena s pravne strane i kupcu/zakupcu garantujemo da kupuje/unajmljuje nekretninu bez ikakvih mogućih sporova ili zapreka za prijenos vlasništva ili neometani, dugoročni najam. Također, našim kupcima/zakupcima garantujemo profesionalan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i svu potrebnu pravnu pomoć prilikom kupovine/unajmljivanja
.
Prodavcima/zakupoprimcima osiguravamo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine,
pronalaženje kupca/zakupca.